Snickeritjänster

Vi tar oss an både små och stora projekt

finsnickeri detaljbild på bastulav

FINSNICKERI

Hos oss kan du få hjälp med bland annat möbelsnickeri, modulprojekt samt dörrar och fönsternischer. Vi har lång erfarenhet inom finsnickeri och ett skarpt öga för detaljer. Vi arbetar i flera olika material som ädelträ, fanerad MDF, färgad MDF och stavlimmat. Har du en idé för ett kommande projekt, litet som stort så hör av dig till oss så återkommer vi med ett förslag. 

Läs mer
Bastustuga som trasporteras med lyftkran

BASTUSTUGOR

Våra bastustugor specialanpassas efter dina önskemål både gällande utformning och målning. Bastustugorna har flera unika funktioner och utgör hjärtat i vår verksamhet. De går att få monterade både på fastland, på hjul eller som flotte flytande på pontoner. Vid behov har vi även möjlighet att ordna transport. Vi använder hållbara material av hög kvalitet och anpassar varje bastustuga efter dina behov.

Läs mer
fönstersnickeri i process

SNICKERI & MÅLERI

Vi erbjuder heltäckande snickeri- och målningsarbeten. Bland våra tjänster ingår bland annat byggnation av  innerväggar, montering av ljudpaneler, altaner, soldäck, trappor, balkonger och byggnation av olika etager. Vi utför även en del lasering och lackeringsuppdrag som exempelvis industrilackering för olika inredningar. Vi tar oss an både stora och små projekt så tveka inte på att höra av dig med ditt nästa uppdrag!

Läs mer

Följ oss

Se mer foton på Instagram och följ våra projekt